Smeedijzeren tafelonderstellen

Castle tuintafel staal
Kleine tuintafel Parijs van staal

Smeedijzeren tafelonderstel

Oud Turnhout levert de mooiste smeedijzeren tafelonderstellen. Al meer dan 15 jaar zijn we gespecialiseerd in deze fraaie tafelonderstellen. Het ontwerp en de productie worden in eigen beheer gedaan, hierdoor hebben we een onderscheidend assortiment. De collectie bestaat uit een aantal verschillende modellen, de één wat uitgesprokener dan de ander, onderstellen met fraaie krullen of wat meer basic onderstellen, stoer maar stijlvol. 

Het smeedijzeren onderstel is de basis voor een solide tuintafel, doordat we deze tafel onderstellen in verschillende RAL kleuren laten poedercoaten behouden de onderstellen haar kleur en gaan niet roesten. Eventueel kunnen we smeedijzeren tuintafels ook onbehandeld leveren, dan gaan deze mooi roesten en geeft een antieke uitstraling aan uw tafel. Eventueel kunnen we het geroeste frame behandelen met Owatrol, daarmee blijft de roest kleur zichtbaar, maar wordt het doorroesten gestopt en geeft het roest niet meer af. 

Op maat gemaakt smeedijzeren tuintafels onderstel

De smeedijzeren tafelonderstellen leveren we in een aantal standaard maten. Echter, beschikken we over een werkplaats waarin we maatwerk kunnen verzorgen. Mochten er aanpassingen noodzakelijk zijn, kunnen we dit voor u verzorgen. De smeedijzeren onderstellen zijn herkenbaar aan de gebogen elementen in het frame. Het smeden gebeurt door het verhitten van het staal, waardoor is deze van vorm te veranderen.

Klassieke tuintafels met smeedijzeren onderstellen

Oud Turnhout levert originele klassieke smeedijzeren tafels. De oorsprong van deze tafelonderstellen ligt in België en Frankrijk. Daar komen de eerste modellen vandaan, tot op de dag van vandaag zijn deze smeedijzeren tafelonderstellen nog steeds erg gewild. Bij Oud Turnhout hebben we een uniek en onderscheidende collectie smeedijzeren tuintafels. Tafels van Oud Turnhout passen perfect op terrassen van natuursteen of oud gebakken klinkers. Puur natuur en met een lange levensduur, zonder veel onderhoud. Bekijk de website, doe inspiratie op, en maak een afspraak om de gehele collectie te komen bekijken.