Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

From  2.571,00
From  2.109,00
From  2.540,00
From  2.009,00
From  2.640,00
From  2.009,00
From  2.307,00
From  2.276,00
From  2.181,00
From  2.151,00
From  2.446,00
From  2.276,00

Smeedijzeren tuintafels

Smeedijzeren tafelonderstel

Oud Turnhout exclusief buitenmeubilair levert de mooiste smeedijzeren tafelonderstellen.
Al meer dan 15 jaar zijn we gespecialiseerd in deze fraaie tafelonderstellen. Ontwerp en productie wordt allemaal in eigen beheer gedaan, daardoor hebben we een onderscheidend assortiment.
De collectie bestaat uit een aantal verschillende modellen, de een wat meer uitgesproken als de ander, onderstellen met fraaie krullen of wat meer basic onderstellen, stoer maar stijlvol.

Tuintafel van smeedijzer

Het smeedijzeren onderstel is de basis voor een solide tuintafel, doordat we deze tafel onderstellen in verschillende RAL kleuren kunnen laten poedercoaten blijven ze ook hun kleur behouden, gaan niet roesten en staan prachtig in een klassieke of landelijke tuin.
Eventueel kunnen we smeedijzeren tuintafels ook onbehandeld leveren, dan gaan deze mooi roesten en geeft een antieke uitstraling aan uw tafel. Eventueel kunnen we het geroeste frame behandelen met Owatrol, daarmee blijft de roest kleur zichtbaar, maar wordt het doorroesten gestopt. En de roest geeft niet meer af.

Op maat gemaakt smeedijzeren tuintafels onderstel

De smeedijzeren tafelonderstellen leveren we in een aantal standaard maten. Echter beschikken we over een werkplaats waarin we maatwerk kunnen uitvoeren. Dus mochten er aanpassingen nodig zijn kunnen we deze verzorgen.
De smeedijzeren onderstellen zijn herkenbaar aan de gebogen onderdelen van het frame. Het smeden gebeurt door het verhitten van het staal, daardoor is deze van vorm te veranderen.

Klassieke tuintafels met smeedijzeren onderstellen

Bij Oud Turnhout exclusief buitenmeubilair leveren we originele klassieke smeedijzeren tuintafels.
De oorsprong van deze tafelonderstellen ligt in België en Frankrijk. Daar komen de eerste modellen vandaan, echter tot op de dag van vandaag zijn deze smeedijzeren tafelonderstellen nog steeds erg gewild.

Bij Oud Turnhout hebben we een uniek en onderscheidende collectie smeedijzeren tuintafels,
Turnhout passen perfect op terrassen van natuursteen of oud gebakken klinkers. Puur natuur en met een enorm lange levensduur, zonder veel onderhoud.
Bekijk de website, doe inspiratie op, en maak een afspraak om de gehele collectie te komen bekijken.