Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Vanaf  2.500,00
Vanaf  2.250,00
Vanaf  2.975,00
Vanaf  2.475,00
Vanaf  2.600,00
Vanaf  2.750,00
Vanaf  2.875,00
Vanaf  3.250,00
Vanaf  2.875,00
Vanaf  3.250,00
Vanaf  2.800,00
Vanaf  2.700,00

Belgisch hardstenen tuintafels

Oud Turnhout exclusief buitenmeubilair levert de mooiste Belgisch hardstenen tuintafels en tafelbladen.

Belgisch hardsteen is een kalksteen houdende natuursteen. De belangrijkste kenmerken zijn de grijs blauwe kleur en de fossielen in het steen.

Belgisch hardsteen is zeer goed bestand tegen intensief gebruik, zowel binnen als buiten. Het hardsteen is vorstbestendig en kan het gehele jaar buiten staan. Door weer en wind zal hardsteen wel vergrijzen, maar door regelmatig het blad met water en groene zeep te reinigen blijft de kleur behouden. Daarnaast kunt u ook gekookte lijnolie of hardsteen olie gebruiken om het hardstenen blad weer donker te krijgen. Eventuele vlekken, vetvlekken of krasjes in het hardsteen zullen op den duur door de weersinvloeden verdwijnen.

Belgisch hardsteen tafelbladen in verschillende vormen

Bij Oud Turnhout exclusief buitenmeubilair leveren we Belgisch hardsteen tafelbladen in diverse vormen en afmetingen. Zowel rechthoekige tafelbladen, als ook ronde en ovale tafelbladen. We leveren tafelbladen in 3 of 4 cm dikte. Andere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar.
De tafelbladen zijn altijd licht gezoet, dus mooi geschuurd, waardoor het blad een glad oppervlak heeft en een mooie kleur. Op verzoek kunnen we de tafelbladen ook licht grijs of donker gezoet leveren.
De randen van de Belgisch hardsteen tafelbladen zijn recht met een klein facet (schuin kantje op de rand). Daarmee is het blad mooi strak en goed bestand tegen een stootje.
Ook zijn de hardsteen bladen leverbaar met een Papegaaien bek rand. Dat is een half afgeronde rand en een zeer mooie klassieke randafwerking.

Belgisch hardsteen tafels

Bij Oud Turnhout hebben we een uniek en onderscheidende collectie van Belgisch hardstenen tuintafels. De combinatie van een hardstenen tafelblad met een smeedijzeren tafel onderstel, of mooie massief eiken tafelpoten, maken Oud Turnhout tot een duurzaam en kwalitatief hoogstaand merk.
De modellen zijn tijdloos, vaak klassiek, maar ook landelijk. De Belgisch hardsteen tuintafels van Oud Turnhout passen perfect op terrassen van natuursteen of oud gebakken klinkers. Puur natuur en met een enorm lange levensduur, zonder veel onderhoud.

Interesse? Bekijk onze website, doe inspiratie op en maak een afspraak om de gehele collectie te komen bekijken.