Toont alle 8 resultaten

Antwerpen collectie

Hardhouten tafel Antwerpen

Vanaf  2.375,00

Cannes collectie

Hardhouten tafel Cannes

Vanaf  2.675,00
Vanaf  2.300,00

Hardhouten tuintafels

Hardhouten tafel Hazel

Vanaf  2.900,00

Hardhouten tuintafels

Hardhouten tafel Luxemburg

Vanaf  2.900,00

Hardhouten tuintafels

Hardhouten tafel Luxemburg rond

Vanaf  2.450,00

Hardhouten tuintafels

Hardhouten tafel Parijs

Vanaf  2.650,00

Hardhouten tuintafels

Hardhouten tafel Parijs rond

Vanaf  2.575,00

Hardhouten tuintafels

Vakmanschap en kwaliteit

Oud-Turnhout staat voor vakmanschap. Dit is terug te zien in de afwerking van de hardhouten bladen. Onze tuintafels worden volledig met de hand gemaakt wat de afwerking en de kwaliteit ten goede komt. Wij gebruiken Louro Vermelho hardhout uit Brazilië. Deze houtsoort heeft duurzaamheidsklasse 2 en een zeer fraaie uitstraling. Het heeft een rustig homogeen uiterlijk en er bestaat weinig kleurverloop binnen de bekende roodbruine kleur van deze houtsoort.

Bij het maken van de tuintafelbladen wordt kromtrekken tegengegaan door het hout te frasen. Daarna wordt het blad in lamellen gezet en verlijmd. Door deze ambachtelijke wijze waarop onze hardhouten tuintafels worden gemaakt bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Hardhouten tuintafels in onze inspiratietuin

Hardhouten tuintafelbladen zijn zeer fraai te combineren met een smeedijzeren onderstel. U kunt daarbij kiezen voor sierlijke, klassieke onderstellen, of moderne, strakke onderstellen. U kunt de hardhouten tafels komen bezichtigen in onze inspiratietuin te Gassel (Noord-Brabant) of direct online bestellen. Oud-Turnhout heeft hier ook diverse Belgisch hardstenen tafels opgesteld.