Hardhouten tuintafels van Oud Turnhout

Hardhouten tuintafels van Oud Turnhout 

Oud Turnhout exclusief buitenmeubilair levert de mooiste hardhouten tuintafels. Al meer dan 15 jaar zijn we gespecialiseerd in deze fraaie handgemaakte tafelbladen. Ontwerp en productie wordt allemaal in eigen beheer gedaan, daardoor hebben we een groot aantal mogelijkheden in maatvoering. We leveren de hardhouten tafelbladen in verschillende vormen rechthoek en vierkant, maar ook in ronde vormen. We gebruiken mooie kwaliteit hardhout, Lauro Vermelho uit Brazilië. De hardhouten balken zijn circa 13 cm breed, en 4.5 cm dik. Daardoor ontstaat er een stevig tafelblad wat heel lang mee kan. De hardhouten tafelbladen kunnen op verschillende onderstellen gemonteerd worden.

Op maat gemaakt smeedijzeren tuintafels onderstel voor hardhouten tafelbladen

De smeedijzeren tafelonderstellen voor hardhouten tafelbladen leveren we in een aantal standaard maten. Echter, beschikken we over een werkplaats waarin we maatwerk kunnen verwezenlijken. Mochten er aanpassingen noodzakelijk zijn, kunnen we deze verzorgen. De smeedijzeren onderstellen zijn herkenbaar aan de gebogen onderdelen van het frame. Het smeden gebeurt door het verhitten van het staal, daardoor is deze van vorm te veranderen.

Klassieke tuintafels met smeedijzeren onderstellen

Bij Oud Turnhout exclusief buitenmeubilair leveren we originele klassieke smeedijzeren tafels. De oorsprong van deze tafelonderstellen ligt in België en Frankrijk. Daar komen onze eerste modellen vandaan. Echter, tot op de dag van vandaag zijn deze smeedijzeren tafelonderstellen nog steeds erg gewild. Bij Oud Turnhout hebben we een uniek en onderscheidende collectie smeedijzeren tuintafels. Tafels van Oud Turnhout passen perfect op terrassen van natuursteen of oud gebakken klinkers. Puur natuur en met een lange levensduur, zonder veel onderhoud. Bekijk de website, doe inspiratie op, en maak een afspraak om de gehele collectie te komen bekijken.