tafels en stoelen in de showtuin

Bestellen en betalen bij Oud Turnhout 

Bestellen in onze inspiratietuin te Gassel
U bezoekt ons bedrijf, en nadat u uw keuze gemaakt heeft, kunt u bij een van onze medewerkers uw bestelling doorgeven. Indien gewenst kan er direct een leverdatum afgesproken worden. Indien u uw bestelling later wilt wijzigen, aanpassen of annuleren is dat bij ons geen probleem en altijd kosteloos.

Bestellen via de webshop 
U maakt de keuze, bijvoorbeeld: type tafel en gewenste maat. Wanneer u klaar bent, gaat u met uw winkelwagen naar de kassa. U geeft aan hoe u wilt betalen, direct vooraf, per factuur of bij levering. Nadat we uw bestelling ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om een leverdatum af te spreken. Uiteraard kunt u uw bestelling te allen tijden wijzigen.

Bezorgen 
De tafels van Oud Turnhout zijn zwaar, om beschadigingen te voorkomen adviseren wij u om gebruik te maken van de bezorgservice van Oud Turnhout. Het bezorgen en plaatsen door heel Nederland (exclusief waddeneilanden) kost € 95,-. Oud Turnhout levert ook in België, deze service kost € 100,-. Voorwaarde is wel dat eventuele grote obstakels vooraf bij bestelling bij ons bekend zijn. Onze  bezorgers zijn experts, weten alles van goed en juist bezorgen en nemen alle verpakkingsmateriaal weer netjes mee.

Garantievoorwaarden Oud Turnhout
Op alle geleverde artikelen geven wij 1 jaar Garantie. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van levering. Een garantieverzoek dient binnen 14 dagen na constatering schriftelijk of per mail te worden ingediend, inclusief foto’s van de constateringen.

Natuursteen is een natuurlijk materiaal, kleine afwijkingen in kleur en structuur zijn onvermijdelijk, dit kan geen reden tot reclamatie zijn. Bij alle tafelbladen kan een toegestane afwijking van 3mm in zowel lengte, breedte als dikte zijn. Kalkstenen (waaronder marmer, hardsteen en Frans kalksteen) hebben van oorsprong open structuren. Het is gebruikelijk dat deze open structuren worden gestopt. Deze stopsels kunnen soms loslaten, waardoor er kleine gaatjes en oneffenheden in het materiaal ontstaan. Deze stopsels en het loslaten ervan zijn geen reden tot reclamatie.

Verder vervalt de Garantie bij de volgende omstandigheden:
– Wanneer producten zijn afgehaald, en er is breukschade. U dient te allen tijde bij afhalen producten goed te controleren. 
– Een natuurstenen tafelblad op een onderstel ligt welke niet gekocht is bij Oud Turnhout, en er sprake is van breukschade
– Bij verplaatsing van een natuursteen product door uzelf of in opdracht van u.
Als artikelen bij retourzending onvoldoende zijn beschermd tegen transportschade.
– Indien Oud Turnhout niet tijdig in de gelegenheid zijn gesteld het gebrek te onderzoeken en eventueel te herstellen.