Hardhouten Tafelbladen

De zomer staat weer voor de deur, dat betekent mooi weer, veel zon en natuurlijk terrassen. Bij luxetuintafels.nl bieden we nu stijlvolle harthouten tafelbladen perfect voor op het terras bij u thuis. Bij luxe tuintafels maken we tafelbladen met de overtuiging dat er over 100 jaar nog steeds aan gewerkt wordt, de tafelbladen zijn tijdloos. De tafelbladen passen perfect bij een klassieker terras en ook voor op een modern terras zijn de tafelbladen geweldig. Onze tafelbladen maken we zelf in de werkplaats gevestigd in Gassel. De afmetingen voor uw tafelblad kunt u zelf bepalen we maken het dus voor u op maat. De dikte van de tafelbladen zijn 4,5 cm en de tafelbladen zijn ook nog eens gekeurd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *