Belgisch Arduin, voordelen als tafelblad

Belgisch Arduin, prachtig in een klassieke tuin

De Belgisch Arduinen tafelbladen zijn altijd licht gezoet, dus mooi geschuurd waardoor het blad een glad oppervlak heeft en een mooie kleur. Op verzoek kunnen we de tafelbladen ook licht grijs of donker gezoet leveren. De randen van de Belgisch Arduin tafelbladen zijn recht met een klein facet (schuin kantje op de rand) daarmee is het blad mooi strak, en goed bestand tegen een stootje. Ook zijn de Arduinen bladen leverbaar met een Papegaaien bek rand. Dat is een half afgeronde rand, een zeer mooie klassieke randafwerking.

Belgisch Arduin is zeer goed bestand voor intensief gebruik, zowel binnen als buiten. Belgisch Arduin is een kalkgesteente dat gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van zeelelie fossielen. Zeelelies zijn zeediertjes met een kalkskelet die veelal op de zeebodem leefde. Het Arduin is vorstbestendig en kan het gehele jaar buiten staan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *