Blader door
Categorie
  1. Absolute Black bladen (5)
  2. Porto Branco bladen (2)
  3. Marinace Black Bladen (4)

 

 

 

 

0486 – 472552   
Turnhoutseweg  11 
 5438 NR  
 GasselMa t/m Vr Op afspraak
Zaterdag 10.00-16.00
Zondag  Op afspraak
    
Retranchement (Sluis)
Platteweg 2  
Vr en Za  Op afspraak
Tel. (+31)6-5394 6885  
           
           


Granieten bladen

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Informatie over onze granieten Tafelbladen

Luxetuintafels.nl ontwerpt, importeert en levert de mooiste granieten tafelbladen. Met onze tafelbladen en onderstellen kunt u zelf uw tuintafel samenstellen of de collectie bekijken op de website. U kunt de granieten Tafelbladen online kopen in onze webshop. Ook bent u van harte welkom in onze showtuin in Gassel (Noord-Brabant) waar alle tuinmeubelen staan opgesteld.

Kenmerken van onze graniet tuintafel

Onze graniet Tafelbladen zijn winter- en vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en van een hoge kwaliteit en dus duurzaam. Combineer een granieten tafelblad met een smeedijzeren onderstel voor een landelijke sfeer of met een RVS onderstel voor een moderne uitstraling. Wij leveren zowel ronde, granieten tuintafels als rechthoekige en vierkante tuintafels.


Luxetuintafels.nl is al jaren de specialist in natuurstenen tuintafels. Exclusieve tuintafels van hardsteengranietRVSzinkbeton en hout behoren tot het assortiment. Stoer en stijlvol, voor de consument die zich graag onderscheidt en houdt van betaalbare luxe in de tuin, op het terras of in de tuinkamer of serre.